LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Liberecký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Liberecký deník - sport Zdroj: Liberecký deník - sport |

Studánku srazily laciné góly. Proč nedáme taky nějakou je*ku? Ptají se hráči

7. 5. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Získali další důležitý bod v boji o záchranu, jenže po průběhu utkání je to spíše ztráta. Krásná Studánka vedla v souboji libereckých celků nad Ruprechticemi nejprve 1:0 a poté 2:1, ale hosté vždy našli odpověď. Nutno dodat, že tentokrát s přispěním brankáře Duleby.

Tygři zbrojí na nový ročník. Vrací se reprezentační brankář i útočník

7. 5. 2024 | Spekulace se potvrdily a už je to oficiální. Bílí Tygři Liberec na svém webu představili staronového ochránce svatyně, kterým není nikdo jiný než oblíbenec fanoušků Petr 'Kvaky' Kváča. Ten se po nepovedeném roce ve švédském Rögle vrací pod Ještěd, kde podepsal smouvu na tři roky. Tím ale posilování nekončí…

Kozel po Teplicích oznámil konec. Byla to chyba, přiznal Kania na sociální síti

7. 5. 2024 | Dlouho se o tom spekulovalo, až už to kouč nevydržel a vyšel s pravdou ven. „Nějakou dobu šly nějaké spekulace a chtěl bych vše uvést na pravou míru. Po sezoně v Liberci končím. Vím to už nějakou dobu, ale dohodli jsme se s vedením, že to zveřejňovat nebudeme, a proto jsem to nepotvrdil. Nicméně informace unikají a všichni o tom píšou jako o hotové věci,“ začal trenér vysvětlovat bez vyzvání novinářů. ...

PODÍVEJTE SE: Okresní přebor má nového lídra. Soupeři číhají v těsném závěsu

6. 5. 2024 | Okresní fotbalový přebor vede nově Višňová, která porazila Rynoltice. Jokers finišují a na jaře jsou nezastavitelní. Nyní srazili jasně poslední Krásnou Studánku. Mníšek se většinu času trápil s Frýdlantem, ale nakonec mu nasolil bůra. Výhru Krásného Lesa s Dolní Řasnicí viděla pěkná návštěva. Hejnice mají bod s béčkem Doubí. Vratislavice nečekaně padly doma s Bílým Kostelem a je to pro ně třetí prohra v řadě. Machnín konečně po třech zápasech zabral ve Vesci. ...

Na MS s Kämpfem, ale bez Vrány i Noska. Nemají formu, vysvětlil trenér Rulík

5. 5. 2024 | S Davidem Kämpfem, ale zato bez Jakuba Vrány, Radima Zohorny nebo Tomáše Noska se představí česká hokejová reprezentace na mistrovství světa, které v Praze startuje v pátek. Trojice Vrána, Nosek, Zohorna se nevešla do závěrečné šestadvacetičlenné nominace trenéra Radima Rulíka, kterou oznámil v neděli večer dvě hodiny po generálce se Švýcarskem.

Dvě krásné trefy rozhodly. Slovan bude muset doma dohánět dvougólové manko

5. 5. 2024 | /FOTO/ Liberečtí fotbalisté zavítali v rámci prvního zápasu nadstavby na neoblíbená teplická Stínadla. Opět se potvrdilo, že tyto výlety modrobílým fotbalistům nevoní. Branky Daniela Fily a exlibereckého Filipa Havelky rozhodly o vítězství domácích 2:0.

Rozjezd nadstavby: Liberec nezačal dobře, Sparta úspěšně vykročila za obhajobou

5. 5. 2024 | Nadstavbová část první fotbalové ligy odstartovala. Vedoucí Sparta vstoupila do skupiny o titul výhrou 4:2 na Slovácku. Obhájci titulu udrželi čtyřbodový náskok před městským rivalem Slavií, která smetla Baník 5:0. Třetí Plzeň porazila Mladou Boleslav 3:0 a je o dalších deset bodů pozadu.

Tygry opouští dva maskovaní muži. Naopak velký návrat je na spadnutí

5. 5. 2024 | Dávid Hrenák a Lukáš Pařík opouštějí po pouhé jedné sezoně libereckou hokejovou organizaci. Klub to oznámil na svých webových stránkách. Momentálně je tak jediným gólmanem s extraligovými starty mladý Daniel Král. Tygři už ale dle informací Deníku mají náhradu vyřešenou a jedná se o brankáře s reprezentačními zkušenostmi!

Vstup do sezony vyšel libereckému závodníkovi na jedničku. V Plzni bral zlato

4. 5. 2024 | Adam Nejezchleba (PD Liberec) a Štěpánka Nyklová (AK Slaný) jsou závodníci, kteří závodí na ploché dráze s elektrickými motocykly.Úvodní závod Mistrovství ČR do 125 ccm na klasické dráze se stal v Plzni kořistí Adama. Stal se vítězem finálové jízdy, která byla zároveň Memoriálem Romana Mádyho. Druhý byl v závodě Karel Průša (AK Slaný) a bronz si vybojovala Štěpánka Nyklová.

Poslední naděje zhasla. Nové Město prohrálo ve Cvikově a připravuje se na sestup

3. 5. 2024 | Zápas o šest bodů Nové Město nezvládlo. Do Cvikova jelo v situaci, kdy na soupeře ztrácelo osm bodů, v případě výhry by se tak celek z Frýdlantského výběžku vrátil do bojů o záchranu. Po prohře 1:3 však ztrácí sedm kol před koncem propastných jedenáct bodů a v záchranu už příliš nevěří.

Gól z ofsajdu určil ráz zápasu. Nová Ves mocný finiš nedotáhla

3. 5. 2024 | Csaplárova past tentokrát nesklapla, i když hrát se o pár minut déle, body by se možná dělily. Druhý celek B třídy západ si vypracoval v prvním poločase dvougólový náskok. Jablonné po přestávce přidalo ještě třetí branku, ale pak převzali iniciativu domácí. Čas už byl ale proti nim, a tak stihli vstřelit pouze dva góly.

Jedna éra končí. Nová začíná. Mistr ligy už se na ledě neobjeví

3. 5. 2024 | Osmatřicetiletý Michal Birner se po dlouhém uvažování rozhodl ukončit profesionální hokejovou kariéru. „Srdce a hlava by chtěli, ale tělo má bohužel jiný názor,“ řekl ve videu, kde oznámil světu své rozhodnutí. V ogranizaci Bílých Tygrů však zůstává v nové roli.

Nováčci vyhráli Zaměstnaneckou ligu v Brodě. Makali a brali zlato

2. 5. 2024 | Další ročník oblíbené Zaměstnanecké ligy se pod záštitou Deníku konal opět v Železném Brodě. Na soupisce týmu byli pravidelní účastníci i nováčci. A také ti, kteří se rozhodli před startem turnaje změnit název. A rozhodli se správně.

Studenec je k nezastavení. Skvělou jarní formu odnesl také Rychnov

2. 5. 2024 | Šest zápasů, pět vítězství, jedna remíza a skóre 22:5. Skvělá jízda celku z Podkrkonoší pokračuje. Tentokrát to byl jablonecký Rychnov, jenž na domácím hřišti nestačil na rozjetého soupeře a podlehl mu bez vstřeleného gólu 0:4. „Hráči si odjíždí na dovolenou, jak potřebují,“ nechápe Procházka novodobé móresy.

Pěnčín nadělil bezzubé Mimoni sedmičku. K vidění byly hned dva hattricky

2. 5. 2024 | Lídr A třídy zajížděl ve 22. kole na půdu poslední Mimoně, která v jarní části nezískala ještě ani bod. To platí i po tomto vzájemném souboji, protože první tým tabulky si dokráčel pro pohodlné a vysoké vítězství 7:0.

Fotbal umí být pěkná svině, ulevil si Jirák po ztraceném bodu v závěru

2. 5. 2024 | Zvedají se, to je evidentní. Fotbalisté Krásné Studánky chtějí A třídu udržet za každou cenu. Zlepšili tréninkovou docházku a na jaře je to znát. Ve Mšeně sice prohráli gólem ze závěru utkání, ale za výkon si minimálně bod zasloužili.

Foto: Malibu ligistu doma kousalo, nakonec ale vyhrál favorit

30. 4. 2024 | Futsalisté boleslavského Malibu vypadli z poháru, když podlehli celku z nejvyšší české soutěže, libereckému FTZS. Jednoznačné to ale rozhodně nebylo.

Emoce, rychlý gól i červená karta. Zápas mezi Rozstáním a Bílým Kostelem měl vše

30. 4. 2024 | Zajímavý souboj slibovalo utkání, ve kterém změřily síly třetí a sedmý celek tabulky liberecké A třídy. Mírný favorit z Bílého Kostela zajížděl za ještědský kopec do Rozstání, kde na ně čekal nádherný pažit. V zápase vidělo na 160 diváků sice pouze jeden gól, ale o zajímavé momenty nebyla nouze.

Ruprechtice nestačily na rozjetý Vesec. Rozhodly rychlé protiútoky

30. 4. 2024 | V libereckém derby na sebe narazily týmy ze středu tabulky. Ruprechtice přivítaly poprvé na jaře na svém vlastním hřišti Vesec, který se po návratu zraněných hráčů dostal do skvělé pohody. Po dvou utkáních sice inkasoval, ale po výsledku 4:1 si připsal třetí vítězství v řadě.

Liberecká pohádka pokračuje, finále je blízko... Eso z druhé ligy ohromilo svět

30. 4. 2024 | První semifinále play off extraligy skončilo doslova světovou senzací. Liberečtí stolní tenisté, před play off nenápadný celek ze středu tabulky, vyhráli po heroickém výkonu na stolech úřadujícího mistra Havlíčkova Brodu 3:2!



Zpravodajství LiberecDnes.cz

Nejlepší online kasina za české koruny 2024 v České republice a výhody hraní

Celá řada hráčů jsi v současné době vybírá zahraniční kasina s několika důvodů, podporují různorodé herní softwary a jejich mezinárodní licence umožňuje nabízení větší různorodostí funkcí, jako je například živé kasino, které se stále teprve na ...

Nová výstava v českolipském muzeu: Pět světů ve čtyřech chodbách

Hana Hortenská, Zdenka Boudová, Zbyšek Macháček, Štěpán Hortenský, Filip Hortenský. To jsou novoborští výtvarníci, kteří se představují na výstavě s n ...

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. ...

Na Liberecku došlo ke změně uzavřených pásem kvůli africkému moru prasat

Státní veterinární správa (SVS) v souvislosti s vývojem nákazové situace znovu upravuje hranice uzavřených pásem vytýčených na Liberecku z důvodu výsk ...

V Horním Růžodole zasahovali hasiči u požáru opuštěné budovy

Liberečtí profesionální hasiči v noci na čtvrtek 25. dubna 2024 zasahovali u požáru opuštěné budovy v Horním Růžodole v Liberci. ...



Úterý 7.5.2024
Liberecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes